Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Καταδικάζουμε την δολοφονική ενέργεια ενάντια στον δοσίλογο Λ. Παπαδήμο


Αθήνα 25/5/2017

Με δεδομένη την δολοφονική ενέργεια που διαπράχθηκε εις βάρος του πρώην πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου σήμερα το απόγευμα για την οποία ενημερωθήκαμε από τα μέσα ενημέρωσης, ως πολιτικό κίνημα καταδικάζουμε κάθε δολοφονική πράξη ή τρομοκρατική ενέργεια εις βάρος οποιουδήποτε πολιτικού, επιχειρηματικού προσώπου, αστυνομικού και γενικότερα κρατικού οργάνου, αλλά και εις βάρος κάθε ανθρώπου.


Ασφαλώς ο Λουκάς Παπαδήμος είναι άμεσα υπεύθυνος για την πολιτική και οικονομική καταστροφή της χώρας. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που ως Διευθυντής της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας έπαιξε τα γνωστά παιχνίδια παραποίησης των κρατικών οικονομικών στοιχείων με τα "περίφημα" swaps και τα Greek Statistics, σε συνεργασία με τον τότε πρωθυπουργό Κ. Σημίτη και την γνωστή Χαζάρικη εταιρία Goldman & Sachs, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα στο σφαγείο της Ευρωζώνης.  Είναι ο ίδιος  άνθρωπος που ως διορισμένος πρωθυπουργός, στήριξε τα εγχώρια ιδιωτικά τραπεζικά ιδρύματα με 70 Δις Ευρώ εις βάρος του δημοσίου, άρα εις βάρος του λαού, ενώ αυτο αποτελούσε υποχρέωση της ΕΚΤ.

Η παράδοση εθνικής κυριαρχίας, οι χιλιάδες αυτοκτονίες, τα μέτρα, τα μνημόνια, η φτωχοποίηση της χώρας και του Ελληνικού λαού αποτελεί έργο του Παπαδήμου και του σιναφιού του (Κ. Σημίτης, Κ. Καραμανλής, Γ. Παπανδρέου, Γ. Παπακωνσταντίνου, Κ. Παπούλιας, Αν. Σαμαράς, Αλ. Τσίπρας, Γ. Προβόπουλος, Γ. Στουρνάρας κ.α.).

- Ποιοι είναι τα αφεντικά όλων των παραπάνω δοσίλογων (αλλά και άλλων πολλών της ίδιας συνομοταξίας που για λόγους οικονομίας της στήλης δεν αναφέρουμε);

Οι Χαζάροι τοκογλύφοι της Νέας Τάξης είναι τα αφεντικά τους. Δηλαδή οι ιδιοκτήτες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (FED), που είναι παράλληλα οι ιδιοκτήτες της ΕΚΤ, των χρηματοπιστωτικών οίκων αξιολόγησης, της Τράπεζας της Ελλάδας (όπως και Κεντρικών Τραπεζών άλλων χωρών), των διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης/Εξαπάτησης … οι ίδιοι παγκόσμιοι συμμορίτες που είναι οι μεγαλομέτοχοι των μεγάλων πολυεθνικών εταιριών και οι κάτοχοι των δημόσιων αγαθών σε αρκετές χώρες (νερό, ρεύμα, τηλεπικοινωνίες, καύσιμα κτλ), αυτοί που ελέγχουν την παγκόσμια παραγωγή και διακίνηση ναρκωτικών, την μουσική και κινηματογραφική βιομηχανία, τους διεθνείς οργανισμούς, τις κυβερνήσεις και τα κόμματα … όλοι αυτοί που αποτελούν την παγκόσμια σκιώδη εξουσία.

Όλοι αυτοί που έχουν δημιουργήσει τεράστια και παράνομα χρέη σε όλα σχεδόν τα κράτη του πλανήτη και που επιζητούν μείωση του πληθυσμού της Γης για λόγους "οικολογίας" και κάνουν "φιλότιμες" προσπάθειες προς αυτήν την κατεύθυνση μέσω των μεταλλαγμένων/τοξικών τροφίμων, μέσω πειραματικών φονικών εμβολίων, τεχνητών εργαστηριακών ιών κτλ.

Όλοι αυτοί που επιθυμούν μια Ευρώπη άθεη ή μουσουλμανική με παράλληλη κατάργηση στα ήθη, έθιμα, κουλτούρα, γλώσσα, ιστορία, κράτη.

Όλοι αυτοί που δεν θα διστάσουν να ξαναστήσουν έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο προκειμένου να πετύχουν τα σχέδια τους, όπως έκαναν άλλωστε και οι πρόγονοι τους που ήταν οι βασικοί χρηματοδότες και υποκινητές των δύο προηγούμενων παγκοσμίων πολέμων.

Όση σχέση έχουν όλοι αυτοί με την Δημοκρατία άλλη τόση σχέση έχει ο ελέφαντας με τα πτηνά… πετάει ο ελέφαντας; Όχι βέβαια, παρά τις συχνές παράλογες προσπάθειες της καθεστωτικής εξουσίας για να μας πείσει περί του αντιθέτου ...

- Είναι ένοχος ο Λ. Παπαδήμος;

Σαφέστατα και είναι ένοχος – κατά την γνώμη μας – ο ανθέλληνας και μέλος της νεοταξικής Trilateral Commission (Τριμελούς Επιτροπής), αλλά θα πρέπει να δικαστεί από διοικητικό δικαστήριο κληρωτών πολιτών και δικαστών για να αποδειχτεί η ενοχή του. Αυτή είναι η νόμιμη διαδικασία σε μια αληθινή Δημοκρατία, που έρχεται σε αντίθεση βέβαια με τις σημερινές δίκες παρωδίες, που είναι αποτέλεσμα πολλών επεμβάσεων στο Σύνταγμα μετατρέποντας το ουσιαστικά σε νομοθετικό "σουρωτήρι" κακοποιών και που χρησιμοποιούν ως όχημα ένα κατά παραγγελία των αντεθνικών συμφερόντων, πολίτευμα Ολιγαρχίας/Κλεπτοκρατίας/Ασυδοσίας …

Σε μια αληθινή Δημοκρατία θα έχουμε την ικανοποίηση να δικάσουμε – ως πολίτες – όλη την ντόπια προδοτική μαφία και να αποδοθεί επιτέλους η πρέπουσα δικαιοσύνη και η κάθαρση.

Οπότε ελπίζουμε να παραμείνουν αρτιμελείς όλοι αυτοί οι αλήτες γιατί τους χρειαζόμαστε για την μεγάλη «Γιορτή της Δημοκρατίας», όταν θα τους σέρνουμε στα δικαστήρια και από εκεί στις φυλακές ενώ παράλληλα θα τους δημεύουμε τις περιουσίες που είναι η λεία και τα κλοπιμαία τους από τον ελληνικό λαό ... και όλα αυτά σε ζωντανή μετάδοση σε όλη την Ευρώπη.

Ίσως μάλιστα οι υπόλοιποι ευρωπαϊκοί λαοί να "ζηλέψουν" και να θελήσουν να διοργανώσουν και αυτοί το δικό τους «δημοκρατικό πάρτι» καθαρίζοντας τον τόπο τους και από τα δικά τους πολιτικά σκουπίδια όπως ο Αθνάρ, ο Ραχόι, ο Μπαρόζο, ο Τρισέ, ο Σαρκοζί, ο Ολάντ, ο Γιούγκερ, ο Φίσερ, ο Ρομπάϊ, ο Ντάϊσεμπλουμ, ο Σόιμπλε, η Μέρκελ, ο Ντράγκι κ.α.

Η Ελλάδα και η Ευρώπη δικαιούνται «πράσινη ανάπτυξη», άρα "πολιτικές χωματερές" με σύγχρονες προδιαγραφές έτσι ώστε να συγκροτήσουν πραγματικά υγιεινές Πολιτείες … η Ελλάδα και η Ευρώπη μπορούν και δικαιούνται πολιτείες αληθινής Δημοκρατίας !

Σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η τρομοκρατική οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη της δολοφονικής ενέργειας, μεταδόθηκε από τα μέσα ενημέρωσης ότι υπογράφει ως «Ακαδημία Αθηνών».

Δηλώνουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε μαζί τους και θεωρούμε ότι αμαυρώνει την ονομασία και ότι αυτή υποδηλώνει, καθώς η μόρφωση, η εκπαίδευση και η γνώση δεν έχει καμία σχέση με την τρομοκρατία.

Η τρομοκρατία ευνοεί το αντί δημοκρατικό καθεστωτικό σύστημα έτσι ώστε να μπορεί να ξεπλένεται στην «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ» και να παρουσιάζεται αθωωμένο και ως ένας δήθεν πυλώνας ασφάλειας και σταθερότητας, αλλά και για να αναιρεί βασικές ελευθερίες με διάφορους τρόμο-νόμους …

Εμείς ως κίνημα δεν θα αλλάξουμε τα αρχικά μας επειδή κάποιοι πλάνοι καπηλεύονται τους όρους, τις ονομασίες ή τα σύμβολα μας. Σήμερα υπέγραψαν ως «Ακαδημία Αθηνών», αύριο ίσως θα υπογράψουν ως «Χριστιανοί Ορθόδοξοι», μεθαύριο ως «Έλληνες Πατριώτες» ή «Δημοκράτες»… αν δεν είναι εγκάθετοι του συστήματος όλοι αυτοί τότε τι άλλο μπορεί να είναι;

Όμως όσο και να μας πολεμούν παντοιοτρόπως επειδή πρεσβεύουμε την αλήθεια και επειδή εμάς θεωρούν ως πραγματική απειλή για τα σχέδια τους οι θεσμικοί και εξωθεσμικοί προδότες, γιατί αφυπνίζουμε τον ελληνικό λαό και του παραδίδουμε την απαραίτητη γνώση και τα μέσα για να ξανά πάρει πίσω την πατρίδα του, εμείς πάραυτα θα παραμείνουμε σταθεροί και ακλόνητοι στην πορεία που χαράξαμε, στην πορεία για την ελευθερία, ανεξαρτησία και ευημερία του Έθνους μας.

Το νέο Σύνταγμα για να αποκτήσουμε μια Αληθινή Δημοκρατία έχει κοινοποιηθεί !

Στόχος μας πλέον είναι η Συντακτική Εθνοσυνέλευση !!

Κοινοποιήστε το !!!
ΑΚΑΔΗΜΙΑ

< Ανθρωπιστικό Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας >

====================================================================================================

[ Το ΑΚΑΔΗΜΙΑ είναι ένα πανελλήνιο κίνημα και μια κοινή πλατφόρμα ακομμάτιστων και ανιδιοτελών Ελλήνων πολιτών που έχει ως απώτερο στόχο να παραδώσει την εξουσία στον ελληνικό λαό μέσω διενέργειας νέας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, με άμεση ή σταδιακή εφαρμογή της αληθινής Δημοκρατίας.


Το γνήσια λαϊκό/πατριωτικό ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Ανθρωπιστικό Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας), θα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους, στις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, καθώς και στο σύνολο του ελληνικού λαού, όμως θα αποτελεί ένα σταθερά αποφασισμένο και σκληρό μέτωπο απέναντι σε όλους αυτούς που εσκεμμένα ξεπουλούν την πατρίδα μας.

Θυμήσου ότι ως υπήκοος, καταναλωτής, τηλεθεατής, ψηφοφόρος, εργαζόμενος ... έχεις περιορισμένα δικαιώματα. 
Ως Πολίτης όμως έχεις εκτεταμένο Λόγο, Αξιώσεις, Δικαιώματα και Αξιοπρέπεια που πηγάζουν και καλύπτονται από το Σύνταγμα και τον Νόμο.

Γιατί ο Πολίτης είναι το κράτος, σε μια αληθινή Δημοκρατία !

Το ΑΚΑΔΗΜΙΑ ανήκει - εκ των Αξόνων του - στα ισότιμα μέλη του, όπως ανήκει σε όλους μας - εκ του Συντάγματος - και η πατρίδα μας.  

Ήρθε η ώρα να την πάρουμε πίσω !!! ]

Πληροφορίες για τον υπό συγκρότηση πατριωτικό πολιτικό φορέα Α.Κ.Α.ΔΗΜΙΑ (Ανθρωπιστικό Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας) θα βρείτε στους συνδέσμους 1)unitedgreeknation.blogspot.gr, 2) enomeno-elliniko-ethnos.webnode.gr, 3)στην σελίδα στο Facebook, United Greek Nation και 4) στην ομάδα στο Facebook, ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.