Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

1ο Ετήσιο Πανελλαδικό ΣυνέδριοΠάτρα, 25/3/2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο ετήσιο πανελλαδικό μας συνέδριο στην Πάτρα που πραγματοποιήθηκε ανήμερα του Ευαγγελισμού και της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου με εκκλησιασμό στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα, με κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του αξιομνημόνευτου Μητροπολίτη Παλαιών Πατρών Γερμανού και με πολύωρη σύσκεψη σε προκαθορισμένη αίθουσα για την ανάλυση των πεπραγμένων του κινήματος, των νέων στόχων και επιδιώξεων, της γενικότερης κοινωνικό-πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα, των πολιτικών εξελίξεων στην Ευρώπη, αλλά και τις ευρύτερες παγκόσμιες γεωπολιτικές εξελίξεις, όπως επίσης έγινε ένας επανέλεγχος και οι τελευταίες διορθώσεις στην Πολιτειακή Βίβλο πριν αυτή δημοσιευτεί προς τον ελληνικό λαό. (Ο σύνδεσμος με την Πολιτειακή Βίβλο - www.unitedgreeknation.blogspot.gr/2016/08/blog-post_62.html ).


Ένα εσωτερικό θέμα που έχει προκύψει και οφείλουμε να σας ενημερώσουμε είναι ότι αρκετοί φίλοι και μέλη μας που δεν είχαν προσκληθεί εξέφρασαν την ανησυχία ή διαφωνία τους προς την – έως και σήμερα – διακριτική και ίσως μυστικοπαθή στάση εκ μέρους των ιδρυτικών μελών μας (ειδικά σε σχέση με την δημόσια εμφάνιση των διάφορων πολιτικών αντιπάλων ) και επίσης μίλησαν για μια περιορισμένη και εσωστρεφή δράση του κινήματος και μας καλούν να αλλάξουμε την τακτική μας και να "ανοίξουμε τις πόρτες" προς το κοινό.                               

Αυτό που τους απαντήσαμε αλλά και λέμε σε όλους εσάς τους αναγνώστες μας είναι ότι αφενός στην πρώτη περίπτωση οι εχθροί μας μπορεί μεν να εμφανίζονται δημόσια αλλά κρύβουν την πραγματική ιδιότητα τους (μασόνοι, ανθέλληνες, αντίχριστοι, προδότες, νεοταξίτες, δολοπλόκοι, φασίστες, κλέφτες, απατεώνες και υποκριτές), ενώ αντιθέτως εμείς μπορεί να αποφεύγουμε την δημοσιότητα αλλά κοινοποιούμε ανοικτά, δυναμικά και ξεκάθαρα αυτά που αληθινά πρεσβεύουμε (Χριστιανοί Ορθόδοξοι, Ελληνιστές, Ανθρωπιστές, Δημοκράτες), αφετέρου δε, όσον αφορά το δεύτερο δίλημμα και ζήτημα της εξωστρέφειας, λέμε ότι ούτε εμείς είμαστε έτοιμοι ακόμα να διαχειριστούμε χωρίς λειτουργικά προβλήματα ένα μεγάλο άνοιγμα προς την κοινωνία, ούτε όμως και η ευρύτερη κοινωνία μας είναι ακόμα έτοιμη για μια τόσο σημαντική και μεγάλη πολιτική μεταρρύθμιση όπως αυτή που προτείνουμε. 

Είναι ευχής έργον να απλώσουμε ανοικτά την δράση μας προς κάθε γωνιά του ελληνισμού και να προσφέρουμε την ελπίδα της ελευθερίας, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει με στέρεες βάσεις και οργάνωση έτσι ώστε να μην επέλθει η αποτυχία και η απογοήτευση, ενώ παράλληλα δεν θα πρέπει να δώσουμε στους εχθρούς μας τον απαραίτητο χρόνο για να αντιδράσουν.

Οι φίλοι του κινήματος που ασπάζονται τις αρχές και αξίες μας μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας μέσω της σελίδας < United Greek Nation > στο Facebook και να καταθέτουν επώνυμα ή με ψευδώνυμα τις προτάσεις τους τις οποίες θα κοινοποιούμε στην ιστοσελίδα www.enomeno-elliniko-ethnos.webnode.gr, όπως μπορούν ελεύθερα να συστήνουν συνοικίες, δηλαδή μικρούς πυρήνες με συγγενείς, φίλους και γνωστούς και να θεωρούν ότι είναι μέλη μας ή και να δημιουργούν ομάδες ή σελίδες στο Facebook και να αναφέρουν ότι είναι μέλη του κινήματος μας ή όποια άλλη συμβατή ιδέα συσπείρωσης και διάδοσης θα μπορούσαν να σκεφτούν και να εφαρμόσουν. Μηνύματα όπως < Απαιτούμε Αληθινή Δημοκρατία > ή < Συντακτική Εθνοσυνέλευση Τώρα > κτλ, θα πρέπει να μεταδίδονται συνεχώς προς τον ελληνικό λαό για να τον αφυπνίζουν. Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ουσιαστικά είναι ένα ανοικτό κίνημα προς τους πολίτες, απλά ακόμα βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της ανάπτυξης του.

Καταρχήν όμως αυτό που θα πρέπει να κάνουμε όλοι μας στην παρούσα φάση είναι να συνεχίσουμε την διάδοση, με κάθε δυνατό τρόπο, της ιστοσελίδας μας και των ιδεών μας, με έμφαση στον ποθητό στόχο της Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης και της εκπλήρωσης της παλλαϊκής – ευχόμαστε – απαίτησης για ένα πολίτευμα αληθινής Δημοκρατίας.

Άλλωστε σας υπενθυμίζουμε ότι κατά βάση εμείς δεν ήρθαμε για να κυβερνήσουμε τους πολίτες, αλλά κυρίως για να βοηθήσουμε και να ωθήσουμε τους πολίτες να κυβερνήσουν … όλοι μαζί θα πρέπει να είμαστε άρχοντες και αρχόμενοι … αυτή είναι η Αληθινή Δημοκρατία!

Κλείνοντας αυτό το άρθρο θα σας πούμε ότι έγιναν πολλά κατά την διάρκεια του έτους, τα οποία μπορεί σε πολλούς να πέρασαν απαρατήρητα και τα οποία έχουν σχέση και με την δική μας παρουσία στην κοινωνικό-πολιτική ζωή του τόπου, αλλά και ευρύτερα στο δυτικό ημισφαίριο, αφού τα μηνύματα μας είναι παγκόσμιας απήχησης και εμβέλειας, αλλά και επειδή αποτελούμε μέρος της «κορφής του παγόβουνου» των πολλών διεσπαρμένων γνήσιων πατριωτικών δυνάμεων του τόπου. Ενός τόπου που – είτε το πιστεύουν κάποιοι, είτε όχι – διαχρονικά σηματοδοτεί και επηρεάζει τις παγκόσμιες εξελίξεις, άλλες φορές με την φαινομενική αδράνεια του και την αναγκαστική απόκρυψη του και άλλες φορές με φωτεινές, πολιτιστικές εκρήξεις πλανητικών διαστάσεων.


Όμως παρότι τα νεοταξικά κέντρα ανέμεναν την εμφάνιση μας και ήταν υποτίθεται προετοιμασμένοι για αυτό, τελικά η αντίδραση τους χαρακτηρίστηκε από νευρικότητα, σπασμωδικές κινήσεις, αναταραχή, τρομοκρατία και ανακάτωμα της "τράπουλας" για να μπερδέψουν τους λαούς.
Ενδεικτικά αναφέρουμε την προσπάθεια ανάκαμψης της μοναρχίας με το Brexit (στο οποίο δόθηκε ώθηση από την ίδια την Βασίλισσα Ελισάβετ μια εβδομάδα πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα), με την εκλογή του Τράμπ από τους ίδιους κύκλους και με την ανοδική τάση των κομμάτων της σκληρής δεξιάς σε όλη την Ευρώπη, που επίσης υποστηρίζονται από την μοναρχία. Από την άλλη είχαμε την εβραίο-ναζιστική ολιγαρχία να προσπαθεί να περισώσει τα κεκτημένα της με την επίσκεψη του Ομπάμα στην Ελλάδα για να παράσχει στήριξη στην μουδιασμένη τοπική κρυφό/φασιστική πολιτική-επιχειρηματική ελίτ, η οποία προσπαθεί τους τελευταίους μήνες να μεταλλαχθεί, για ψηφοθηρικούς λόγους, υιοθετώντας τα δυναμικά και ουσιώδη μηνύματα μας και να παρουσιαστεί με μια δόση από πατριωτισμό και χριστιανισμό – κάτι που παραδοσιακά έκαναν οι μοναρχικοί – όμως κανείς πλέον δεν τους λαμβάνει στα σοβαρά, κοινώς δεν πείθουν πλέον τον κόσμο οι γνωστοί καραγκιόζηδες της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και όλου του υπόλοιπου διεφθαρμένου και προδοτικού κοινοβουλευτικού σιναφιού τους.
Είχαμε επίσης την μάχη του Βερολίνου και των Βρυξελλών να διασώσουν την «Ευρωπαϊκή Ένωση Τοκογλύφων» από την διάλυση, κάτι όμως που τελικά δεν θα αποφύγουν. Η πρόσφατη συνεδρίαση των Βερσαλλιών με τις «πόρτες ερμητικά κλειστές» και η σικέ διακήρυξη της Ρώμης απλώς είναι η αρχή του τέλους της …

Ουσιαστικά όλη η δυτική νεοταξική «αυτοκρατορία του κακού» που καπηλεύεται στοιχεία και χαρακτηριστικά της Ρωμαϊκής και Ελληνιστικής αυτοκρατορίας, τελεί υπό κατάσταση πανικού. Γνωρίζουν ότι το ελληνικό στοιχείο της φύσης που έρχεται με ορμή κατά πάνω τους δεν αντιμετωπίζεται με τα τεχνολογικά μαραφέτια και τις αριθμομηχανές τους και ότι είναι ικανό να τους ξεβράσει από τον πλανήτη μας δια παντός.


Δεν θα επεκταθούμε στο παρόν άρθρο σε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά αυτό που σας λέμε είναι ότι θα συνεχίσουμε να τους χτυπάμε στοχευμένα δημιουργώντας αργά και σταθερά τις συνθήκες για την κατάρρευση τους.

Πλέον το τρομερό αλλά αλλοπρόσαλλο θηρίο της Αποκάλυψης από θηρευτής έχει γίνει θήραμα … γνωρίζουμε που πονάει, που πάσχει, ποια είναι τα αδύνατα σημεία του, το έχουμε εγκλωβίσει, το στοχεύουμε και ευελπιστούμε ότι αργά ή γρήγορα θα το εξολοθρεύσουμε. Οι άνθρωποι στο μέλλον θα πρέπει να πάψουν να κινδυνεύουν από αυτό. Οι άνθρωποι θα πρέπει να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα, να συνθέτουν, να δημιουργούν, να γιορτάζουν, να χορεύουν, να εκπαιδεύονται, να γιατρεύονται, να πολιτεύονται, να ερωτεύονται … οι άνθρωποι θα πρέπει να βρίσκονται σε άμεση επαφή με το Θείο, χωρίς τους ενδιάμεσους υπόγειους ‘θεούς’ και επίγειους κάλπικους "σωτήρες" που παρεμβάλουν διαχρονικά ως οι διαμεσολαβητές τους και που τους εκμεταλλεύονται, τους ελέγχουν, τους κατευθύνουν, τους ναρκώνουν, τους τυφλώνουν, τους βλάπτουν, τους τραυματίζουν, τους τεμαχίζουν, τους εξασθενούν … σχετικά σύντομα ελπίζουμε ότι θα ξανά έρθει η εποχή όπου «οι λύκοι θα ζούν "ειρηνικά" με τους αμνούς»Ασφαλώς αυτό που αναφέρουμε παραπάνω είναι αλληγορικό, αφού οι σχέσεις λύκων και αμνών είναι απόλυτα ξεκάθαρες εδώ και πάρα πολλές χιλιετίες. Όπως κάθε άλλο φυσιολογικό σαρκοβόρο, έτσι και ο λύκος πάντα θα κατατρώει τα πρόβατα για λόγους επιβίωσης. Αυτό όμως δεν αποτελεί δεδομένο καθώς κάτι ανάλογο μπορεί να συμβαίνει μόνο στις περιπτώσεις που το κοπάδι μένει απροστάτευτο. Μόνο όταν αυτοί που παρουσιάζονται ως ποιμένες και οδηγοί του ενώ ουσιαστικά είναι σφαγείς, λήσταρχοι, λαοπλάνοι, υποκριτές και τύραννοι μπορούν και οι "λύκοι" να διεκδικήσουν το μερίδιο τους στο κοπάδι, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι τότε θα προκύψουν κενά ασφαλείας …

Όταν το κοπάδι το προστατεύει αληθινός ποιμένας μαζί με τους πιστούς και αποφασιστικούς ποιμενικούς του, τότε οι λύκοι θα πάρουν τα βουνά και θα αναγκαστούν να αλλάξουν διαιτολόγιο … για λόγους επιβίωσης και πάλι … αν δεν το κάνουν θα πληρώσουν το τίμημα που θα είναι πολύ βαρύ. Μπορεί οι λύκοι να είναι αιμοβόροι, αλλά κουτοί και αυτοκτονικοί δεν είναι … ποιος λύκος μπορεί να τα βάλει με τα θανατηφόρα όπλα του Ποιμένα και με τους καλογυμνασμένους και ογκώδεις ελληνικούς ποιμενικούς του;

Η εποχή της ειρηνικής συνύπαρξης και του αναγκαστικού συμβιβασμού που περιγράφουμε παραπάνω όμως δεν θα έρθει άμεσα και δυστυχώς φοβούμαστε όχι αναίμακτα ή χωρίς οδυρμούς. Όσο οι άνθρωποι δεν ζητούν με ευλάβεια την επέμβαση του Θεού και προτιμούν τις αντιπαροχές του διαβόλου τόσο θα συνεχίζουν να υποφέρουν και να βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο σκοτεινό «σπήλαιο των σκιών» … όσο οι άνθρωποι θα θεωρούν το θηρίο ως ένα ακίνδυνο και γνώριμο "οικόσιτο" τόσο θα κατασπαράζονται από αυτό ψυχικά, νοητικά και σωματικά … όσο θα θεωρούν ασφαλή τον σκοτεινό λαβύρινθο στον οποίο κινούνται τόσο θα γίνονται τα εύκολα θύματα του "Μινώταυρου" που ενεδρεύει και καραδοκεί …
όσο οι άνθρωποι θα παραμένουν "τυφλοί" ενώ οι μεγάλες απαντήσεις και οι λύσεις στα προβλήματα τους έχουν προ πολλού δοθεί,  τόσο θα συνεχίσουν να γίνονται βορά των σαρκοφάγων "λύκων" και των προβατόσχημων σφαγέων τους …


Δεν ευθύνεται ο Δημιουργός μας για αυτό αφού μας έχει δωρίσει την ελευθερία της επιλογής. Εμείς ευθυνόμαστε που δεν ζητούμε την λύτρωση και την σωτηρία, εμείς ευθυνόμαστε που δεν στρέφουμε τα βλέμματα και τις προσευχές μας προς Αυτόν.
Αν πραγματικά επιθυμούμε ειρήνη, δικαιοσύνη, νοημοσύνη, ισότητα, δημοκρατία, αξιοκρατία, ευημερία, πρόοδο, πολιτισμό και αν πραγματικά επιθυμούμε σύντομα μια γενικότερη ευνοϊκή αλλαγή για την ανθρωπότητα και μια στροφή προς τον «επίγειο παράδεισο», ας προσευχηθούμε με ευλάβεια και ας αναφωνήσουμε με πίστη όλοι μαζί, «Άγιος ο Θεός, Άγιος Ισχυρός, Άγιος Αθάνατος Ελέησον Ημάς»!

ΑΚΑΔΗΜΙΑ

(Ανθρωπιστικό Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας)
  

[ Το ΑΚΑΔΗΜΙΑ είναι ένα πανελλήνιο κίνημα και μια κοινή πλατφόρμα ακομμάτιστων και ανιδιοτελών Ελλήνων πολιτών που έχει ως απώτερο στόχο να παραδώσει την εξουσία στον ελληνικό λαό μέσω διενέργειας νέας Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, με άμεση ή σταδιακή εφαρμογή της αληθινής Δημοκρατίας.


Το γνήσια λαϊκό/πατριωτικό ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Ανθρωπιστικό Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας), θα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους, στις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, καθώς και στο σύνολο του ελληνικού λαού, όμως θα αποτελεί ένα σταθερά αποφασισμένο και σκληρό μέτωπο απέναντι σε όλους αυτούς που εσκεμμένα ξεπουλούν την πατρίδα μας.

Θυμήσου ότι ως υπήκοος, καταναλωτής, τηλεθεατής, ψηφοφόρος, εργαζόμενος ... έχεις περιορισμένα δικαιώματα. 
Ως Πολίτης όμως έχεις εκτεταμένο Λόγο, Αξιώσεις, Δικαιώματα και Αξιοπρέπεια που πηγάζουν και καλύπτονται από το Σύνταγμα και τον Νόμο.

Γιατί ο Πολίτης είναι το κράτος, σε μια αληθινή Δημοκρατία !

Το ΑΚΑΔΗΜΙΑ ανήκει - εκ των Αξόνων του - στα ισότιμα μέλη του, όπως ανήκει σε όλους μας - εκ του Συντάγματος - και η πατρίδα μας.  

Ήρθε η ώρα να την πάρουμε πίσω !!! ]

Πληροφορίες για τον υπό συγκρότηση πατριωτικό πολιτικό φορέα Α.Κ.Α.ΔΗΜΙΑ (Ανθρωπιστικό Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας) θα βρείτε στους συνδέσμους 1)unitedgreeknation.blogspot.gr, 2) enomeno-elliniko-ethnos.webnode.gr, 3)στην σελίδα στο Facebook, United Greek Nation και 4) στην ομάδα στο Facebook, ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.