Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Ο Donald Trump θα αλλάξει τον Κόσμο;


Αθήνα, 12/11/2016

Απογοήτευση έχει κυριεύσει μεγάλη μερίδα του "προοδευτικού" και "φιλελεύθερου" κόσμου της δύσης ενώ χαρά και αισιοδοξία επικρατεί για την επόμενη μέρα σε μια άλλη μερίδα της δυτικής κοινωνίας που θεωρείται ως η παραδοσιακή δεξιά και η συντηρητική πτέρυγα.

Εάν προσπαθήσουμε να ταυτοποιήσουμε πολιτικά τους μεν και τους δε εστιάζοντας στην Ελλάδα θα λέγαμε ότι σε γενικές γραμμές η πλειοψηφία της αριστεράς βρίσκεται σε κατήφεια (συμπεριλαμβανομένων και όλων αυτών της "ρευστής" κέντρο-αριστεράς, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ, των Οικολόγων, του ΠΟΤΑΜΙ, της ΔΗΜΑΡ κ.α.), αλλά και μέρος των στελεχών της Ν.Δ. που παρουσιάζονταν μεν ως δήθεν δεξιοί, αλλά ουσιαστικά είναι υπηρέτες του διεθνούς Σιωνισμού και των κρυφό-Ναζί των Βρυξελλών (βλέπε Σαμαράς, Μπακογιάννη, Κ. Μητσοτάκης, Αβραμόπουλος, Βουλγαράκης, Κεδίκογλου, Π. Παναγιωτόπουλος, Όλγα Κεφαλογιάννη, κ.α.) αλλά παράλληλα είναι και συνεργάτες της ευρύτερης "ελληνικής" αριστεράς.
Αντίθετα έκδηλη χαρά παρουσιάζει η άκρο δεξιά και η παραδοσιακή δεξιά (το δήθεν πατριωτικό τμήμα της Ν.Δ., η Χρυσή Αυγή, το ΛΑΟΣ, η Ελληνική Λύση κ.α.). Αντιστοίχως τις ίδιες εκρήξεις συναισθημάτων έχουν και οι πιστοί ψηφοφόροι και τα κομματόσκυλα των παραπάνω κομμάτων.

Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο βλέπουμε σχεδόν τα ίδια με περιφρονητικές ανακοινώσεις ή δηλώσεις ανησυχίας από το ισχύον πολιτικό καθεστώς των "φιλελεύθερων" και "δημοκρατικών", ενώ διθυράμβους απαγγέλουν τα εθνικιστικά κόμματα όπως της Μ. Λεπέν, του Ν. Φάραντζ και άλλα αντίστοιχα ανερχόμενα εθνικιστικά ή εθνικοσοσιαλιστικά κόμματα της Γερμανίας, της Φινλανδίας, της Αυστρίας, της Νορβηγίας κ.α.

Εάν προσπαθήσουμε να ταυτοποιήσουμε επαγγελματικά – κοινωνικά  τους αρνητικά αντιδρώντες και τους χαιράμενους στην Ελλάδα θα λέγαμε ότι η πλειοψηφία των καθεστωτικών ΜΜΕ και του προσωπικού τους, η 'Show Biz', οι υψηλόβαθμοι των τραπεζών, των πολυεθνικών, οι μεγάλοι και μεσαίοι επιχειρηματίες, οι μεγάλο-αγρότες, οι κηφήνες συνδικαλιστές, οι υψηλά ιστάμενοι του δημοσίου ανήκουν στην πρώτη κατηγορία. Κοινώς οι βολεμένοι της καθεστωτικής Μεταπολιτευτικής Ολιγαρχίας των τελευταίων 30-40 ετών … από την άλλη όσοι είναι απλοί υπάλληλοι, αγρότες, μικροί ελεύθεροι επαγγελματίες, άνεργοι και νεόπτωχοι (κυρίως αυτοί που έχουν "δεξιά" φρονήματα), αισθάνονται μια αισιοδοξία. Σε γενικές γραμμές το ίδιο ισχύει και στο εξωτερικό.

Γιατί η εκλογή του Προέδρου των Η.Π.Α., του D. Trump έχει δημιουργήσει τέτοιες διακυμάνσεις και τόσο διαφορετικές αντιδράσεις; Είναι ρεαλιστικές; Επέρχεται κάποια παγκόσμια αλλαγή;
Λογικό είναι ο νέος "πλανητάρχης", ως άλλος Καίσαρας, να δημιουργεί θετικές προσδοκίες αλλά και προβληματισμούς. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι επιθυμεί μια εξομάλυνση των σχέσεων με την ισχυροποιημένη Ρωσία κάτι που είναι θετικό γιατί ίσως να αποφύγουμε τον κίνδυνο ενός νέου μεγάλου πολέμου.
Επίσης έχει δηλώσει ότι επιθυμεί την αποκατάσταση του «American Dream», την επιστροφή δηλαδή στην εποχή των '50ς και '60ς με ανασύσταση της αμερικανικής βιομηχανίας και της αγροτικής παραγωγής με βάση την εθνοκεντρική πολιτική. Στο πλαίσιο των παραπάνω έχει επίσης δηλώσει ότι είναι ενάντια στην TPP και στην TTIP (και πιθανόν στην NAFTA και στην CETA) και στα παράγωγα αυτών όπως τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και την πλήρη ισοπέδωση των τοπικών αγορών από τις μεγάλες πολυεθνικές που προωθούν την παγκοσμιοποίηση και την καταρράκωση των εργατικών μισθών και των εθνικών οικονομιών.

Τέλος έχει κάνει δηλώσεις υπέρ της επιστροφής στην κανονικότητα. Τα αυτονόητα δηλαδή. Θα ισχύουν αυστηροί κανόνες για την μετανάστευση. Οι παράνομοι μετανάστες δεν θα γίνονται δεκτοί. Τουλάχιστον όχι χωρίς κάποια κριτήρια και πάντως χωρίς να αποβαίνουν εις βάρος του ντόπιου πληθυσμού. Οι μισαλλόδοξοι φανατικοί μουσουλμάνοι και Ισλαμιστές θα είναι πλέον επίσημος εχθρός των Η.Π.Α.
Η οικογένεια και οι σχέσεις ετερόφυλων θα θεωρούνται ευλόγως ότι είναι στα πλαίσια των φυσικών νόμων. Οι υπόλοιπες σεξουαλικές σχέσεις (ομοφυλοφιλικές, παιδεραστία, κτηνοβασία κ.α.), θα είναι, αν μη τι άλλο, αν όχι παράνομες και αφύσικες, τουλάχιστον μη προβαλλόμενες.

Δεν είναι παράλογο που εκλέχθηκε ο Trump. Η πλειοψηφία του αμερικανικού λαού – όπως και των υπόλοιπων λαών της δύσης – είναι και οικονομικά θιγμένοι, αλλά και ηθικά, πολιτιστικά. Αν και ο τομέας της ηθικής, των αξιών και του πολιτισμού που επικρατεί στις κοινωνίες μας σηκώνει πολύ συζήτηση, εν τούτοις αυτοί που ηγούνταν της Νέας Τάξης ξεπέρασαν τα εσκαμμένα και τις τελευταίες κοινωνικές "κόκκινες γραμμές".

Βλέπετε, θέλησαν οι διαχρονικοί παρίες των μεγάλων αυτοκρατοριών του παρελθόντος (όπως του Αλέξανδρου, της Ρώμης, της Ανατολικής Ρωμανίας αλλά ακόμα και των Ρώς ή των βασιλείων του βαρβαρικού δυτικού Χριστιανικού Μεσαίωνα), να γίνουν "αυτοκράτορες" με παπατζηλίκια τύπου 'blue chips' των χρηματιστηρίων, με ομόλογα "υγείας", με εικονικά λογιστικά χρέη, με αχυράνθρωπους της πολιτικής, με ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης, με στρατευμένους αμόρφωτους κολεγιόπαιδες και με τα ανθυγιεινά, μεταλλαγμένα ή και τοξικά πολυεθνικά σκουπίδια - κυρίως Σιωνιστικών συμφερόντων - όπως των διάφορων Monsanto, Syngenta, Carrefour, Mc Donald’s, CostCo, κ.α. 
(δύο από τους πολλούς συνδέσμους του διαδικτύου για σχετική πληροφόρηση - http://tvxs.gr/news/ygeia/erga-kai-imeres-tis-monsanto -
- http://www.pronews.gr/portal/20161204/defencenet/spy-news/69/ti-rolo-ehoyn-ta-kellogs-me-idryma-anoihti-koinonia-toy-tz-soros )
Θέλησαν οι υπερφίαλοι, υποκριτές και αλαζονικοί "νάνοι ηγέτες" των χρηματιστικών αγορών και των οίκων "αξιολόγησης" να καταργήσουν τους νόμους της φύσης, μιας φύσης που δεν είναι ιδιοκτησία τους, αλλά αποτελεί Δημιουργία του Θεού. Θέλησαν δηλαδή με διάφορους τρόπους να γίνουν οι ίδιοι "θεοί" στην θέση του Θεού. Ύβρις λέγεται αυτό … και όπως γνωρίζουμε, μετά την ύβρις ακολουθεί η Νέμεσις …

Όμως ο Trump θα φέρει την Νέμεση; Είναι μήπως πιστός άνθρωπος του Θεού ή μήπως δημοκράτης και άνθρωπος του λαού;
Η θρησκευτική του ιδιότητα αποκρύπτεται επιμελώς. Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι είναι αιρετικός (Μάρτυρας του Ιεχωβά), ενώ άλλες ότι είναι άθεος. Από την άλλη πως μπορεί να είναι άνθρωπος του λαού ένας δισεκατομμυριούχος καπιταλιστής που αναγκαστικά είναι εξαρτώμενος από τους Σιωνιστές μεγάλο-τραπεζίτες; Τι κοινά μπορεί να έχει με τους μικρούς ελεύθερους επαγγελματίες, με τους εργαζόμενους ή τους άνεργους και γενικά με την μεσαία και χαμηλή οικονομική τάξη;

Τι σχέση μπορεί να έχει με την Δημοκρατία ένας εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικάνων όπως είναι ο Trump; Όποια σχέση μπορεί να έχουν και οι "Δημοκρατικοί" των Η.Π.Α. … καμία. Και τα δύο μεγάλα κόμματα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι Ολιγαρχίες που συμμετέχουν και υπηρετούν διαχρονικά την Νέα Τάξη, με όποιο πρόσωπο και αν εμφανίζεται αυτή.

Υπάρχει αληθινή Δημοκρατία στις Η.Π.Α. και δεν το γνωρίζουμε; "Δημοκρατία" με κόμματα και Γερουσία; … και ιδίως χωρίς Βουλή κληρωτών Πολιτών αλλά και χωρίς την άμεση συμμετοχή των Πολιτών στις εξουσίες γίνεται; Δεν γίνεται ...

Ωστόσο θα δώσουμε χρόνο στον Trump για να μας δείξει εμπράκτως τις προθέσεις του. Θα εκπληρώσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις ή - σύμφωνα με την γνωστή λαική έκφραση - θα τις κάνει ‘γαργάρα’; Και κυρίως θέλουμε να δούμε εάν θα πράξει τις παρακάτω ενέργειες, κάτι που θα μας πείσει ότι μάχεται με αρκετή δόση εντιμότητας την ηγεσία της τρέχουσας Νέας Τάξης, 
1) Κρατικοποίηση της FED , 2) Λογιστικός έλεγχος του Αμερικανικού χρέους και πιθανή διαγραφή σημαντικού μέρους του, με απόδοση ευθυνών, 3) Επανασύνδεση του Δολαρίου με τον Χρυσό κάτι που θα σημαίνει την εν μέρει επαναφορά της συμφωνίας Bretton Woods, 4) Εθνοκεντρική πολιτική 5) Υπαναχώρηση της παγκόσμιας αμερικανικής αστυνόμευσης με έμφαση σε ένα πραγματικά ηθικό Διεθνές Δίκαιο, 6) Αλλαγές στο Αμερικανικό πολίτευμα προς το δημοκρατικότερον, 7) Προστασία του Χριστιανισμού και των πολιτιστικών αξιών της Αμερικής και της Δύσης που πηγάζουν κυρίως από την αρχαία Ελλάδα.

Εάν πράξει τα παραπάνω ίσως περάσει στην ιστορία ως ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. που άλλαξε τον Κόσμο !

Η αρχή για την ευνομία και την αρχαία Αθηναϊκή Δημοκρατία ξεκίνησε από τον Σόλων και συνεχίστηκε από τον Κλεισθένη.
Η αρχή για την νέα εποχή μιας σύγχρονης ευνομίας και περισσότερης δημοκρατίας θα μπορούσε να ξεκινήσει από τον Trump και το επιτελείο του. Από αυτόν εξαρτάται εάν θα είναι ένας σύγχρονος μεταρρυθμιστής για την ανθρωπότητα που θα μείνει αιώνια χαραγμένος στα ιστορικά κατάστιχα και μνημονευόμενος από γενιά σε γενιά ή απλώς θα περάσει ως ένας ακόμα αχυράνθρωπος και μαριονέτα του συστήματος …


- Τι θα κάνεις Donald; Θα συνεχίσεις να "μάχεσαι" για την "κατάκτηση" της υψηλότερης θέσης στην λίστα των ισχυρότερων πλουσίων του κόσμου; Και τι ενδιαφέρει την ανθρωπότητα αυτή ή άλλη ανώφελη ματαιοδοξία σου; Μήπως σκέφτεσαι να μεταφέρεις τον πλούτο σου στο άλλο κόσμο, όταν έρθει και η δική σου ώρα για "μετακόμιση"; Μπορείς εσύ μήπως να εξαγοράσεις τον Άδη ή τον Άγιο Πέτρο, όταν απέτυχαν τόσοι άλλοι προγενέστεροι;                               

Η ευκαιρία που έχεις λόγω της θέσης που κατέχεις είναι μεγάλη και μοναδική. Θα σε τιμήσει η ανθρωπότητα εάν της προσφέρεις την αληθινή Δημοκρατία και την Δικαιοσύνη. Θα σε τιμήσει όμως και ο Θεός για την προσφορά σου στην κτήση του !<< Mr President, you can be a hero for the humankindyou can change the World. This must be your great vision! >>
 

Πάντως δεν τρέφουμε αυταπάτες. Δεν έχουμε υψηλές προσδοκίες από τον νέο Πρόεδρο των Η.Π.Α. Αναμένουμε κάποιες μικρές θετικές αλλαγές με βάση τις προεκλογικές του δηλώσεις, αλλά και μια πιθανή άνοδο της άκρο δεξιάς και της βίας κυρίως στην Ευρώπη, που άλλωστε επηρεάζεται άμεσα από τις εξελίξεις στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Το παγκόσμιο οικονομικό πρόβλημα δεν θα λυθεί, αντιθέτως αναμένουμε να οξυνθεί. Παράλληλα θεωρούμε ότι δεν θα μειωθούν οι περιφερειακές συγκρούσεις καθώς διανύουμε μια νέα προπολεμική περίοδο.

Εμείς θα παραμένουμε πιστοί στις ιδέες και τις αξίες μας ως ακτιβιστές υπέρ της ανθρωπότητας και της αληθινής Δημοκρατίας και θα είμαστε σε ετοιμότητα, ακόμα και για να συνδράμουμε το έργο της ομάδας Trump - κυρίως σε ζητήματα μεταρρυθμίσεων του Συντάγματος και του πολιτεύματος των Η.Π.Α - εάν βεβαίως μας το ζητήσει και εάν ακολουθήσει τον δρόμο Του Θεού, της δικαιοσύνης και της αλήθειας, αλλά θα ασκήσουμε δριμεία κριτική και επιθετική πολιτική εάν αποδειχθεί ένας ακόμη προδότης των λαών …

Δυστυχώς το 'ποτάμι δεν γυρίζει πίσω' ... κάποιοι υποκριτές και μισάνθρωποι ολιγάρχες επιθυμούν να μας φέρουν έναν νέο κοινωνικό-πολιτικό Μεσαίωνα με την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης του αντίχριστου. Εμείς ως άνθρωποι - από κάθε μετερίζι - οφείλουμε να αντιδράσουμε και να αντισταθούμε.

Η μόνη πραγματική λύση για τα βασικά προβλήματα της ανθρωπότητας είναι η αληθινή Δημοκρατία που θα φέρει κοινωνική ισορροπία, ελευθερία και ευημερία σε συνάρτηση με την Δικαιοσύνη και τον Νόμο και πάντοτε με την βοήθεια και την χάρη του Θεού Δημιουργού.

Α.Κ.Α.ΔΗΜΙΑ (Ανθρωπιστικό Κίνημα ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)[ Το ΑΚΑΔΗΜΙΑ είναι ένα πανελλήνιο κίνημα και μια κοινή πλατφόρμα ακομμάτιστων και ανιδιοτελών Ελλήνων πολιτών που έχει ως απώτερο στόχο να παραδώσει την εξουσία στον ελληνικό λαό μέσω διενέργειας της νέας Ε’ Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, με άμεση ή σταδιακή εφαρμογή της αληθινής Δημοκρατίας.

Το γνήσια λαϊκό/πατριωτικό ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Ανθρωπιστικό Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας), θα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους, αλλά και στις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, όμως θα αποτελεί ένα σταθερά αποφασισμένο και σκληρό μέτωπο απέναντι σε αυτούς που εσκεμμένα ξεπουλούν την χώρα μας.

Θυμήσου ότι ως υπήκοος, καταναλωτής, τηλεθεατής, ψηφοφόρος, εργαζόμενος ... έχεις περιορισμένα δικαιώματα. 
Ως Πολίτης όμως έχεις εκτεταμένο Λόγο, Αξιώσεις, Δικαιώματα και Αξιοπρέπεια που πηγάζουν και καλύπτονται από το Σύνταγμα και τον Νόμο.

Γιατί ο Πολίτης είναι το κράτος, σε μια αληθινή Δημοκρατία !

Το ΑΚΑΔΗΜΙΑ ανήκει - εκ των Αξόνων του - στα ισότιμα μέλη του, όπως ανήκει σε όλους μας - εκ του Συντάγματος - και η πατρίδα μας.  
Ήρθε η ώρα να την πάρουμε πίσω !!! ]

Πληροφορίες για τον υπό συγκρότηση πατριωτικό πολιτικό φορέα Α.Κ.Α.ΔΗΜΙΑ (Ανθρωπιστικό Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας) θα βρείτε στους συνδέσμους 1)unitedgreeknation.blogspot.gr, 2) enomeno-elliniko-ethnos.webnode.gr, 3)στην σελίδα στο Facebook, United Greek Nation και 4) στην ομάδα στο Facebook, ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.