Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Δίωξη δημοσιογράφου Σ.Χίου - Λίστα Τεκτόνων


Αθήνα 26/10/2016

Πολιτικό μήνυμα σχετικά με την δίωξη του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου και την λίστα μελών της Τεκτονικής Στοάς Αθηνών


Η δίωξη κατά των δημοσιογράφων που ασκούν το λειτούργημα τους, με μηνύσεις, περιοριστικά μέτρα ή άλλες μεθόδους εκφοβισμού και επίδειξης δύναμης εκ μέρους της πολιτικής εξουσίας αποτελεί αυταρχική και αντί δημοκρατική μεθόδευση που παραπέμπει στις εποχές της επταετούς δικτατορίας ή της τετραετούς Ναζιστικής κατοχής.
 
Όμως ήταν κάτι αναμενόμενο από μια κλίκα Ολιγαρχικών που λυμαίνονται την Κυβέρνηση και την Βουλή των Ελλήνων. Άλλωστε οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού ...

Τα κομματικά "προϊόντα" που παρουσιάζονται διαχρονικά στον ελληνικό λαό απλώς διαφέρουν λίγο στην ρητορική και στις αποχρώσεις. Κατά τα άλλα όμως οι τίτλοι ιδιοκτησίας τους ανήκουν στα ίδια κοινά αφεντικά, στην "γνωστή/άγνωστη" συμμορία της Νέας Τάξης … δηλαδή στους διάφορους Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Γκόλντμαν, Λέμαν,  Βάρμπουργκ, Σάκς, Μόργκαν, Λαζάρντ … και στα υψηλόβαθμα στελέχη τους … Σόρος, Μπλανκφέιν, Μπάφετ, Φρόμαν,  Κίσιγκερ, Μπρεζίνσκι, Μπους, Ολμπράιτ, Κλίντον, Στρος Καν, Τρισέ, Λαγκάρντ, Σαρκοζί, Άκερμαν, Ολάντ, Μέρκελ κ.α.  … σχεδόν όλοι τους Εβραίοι Σιωνιστές … τυχαίο;

Εμείς ως γνήσιο πατριωτικό κίνημα τονίζουμε και επιμένουμε ότι δεν υπάρχει κανενός είδους τύπος Δημοκρατίας εάν τουλάχιστον δεν υφίσταται σαφής διάκριση των 3 εξουσιών (Νομοθετική, Εκτελεστική, Δικαστική) και δεν συμμετέχουν σε αυτές κληρωτοί Έλληνες Πολίτες.


Στηρίζουμε την αντιπολιτευτική δημοσιογραφία του Σ. Χίου και της ομάδας σύνταξης Μακελειό παρά το γεγονός ότι διαφωνούμε σε ορισμένα ζητήματα μαζί του όπως για παράδειγμα στην πρόταση δημοκρατίας που έθεσε πριν από μερικές μέρες σε εκπομπή του για την εκλογή του Προέδρου από τον λαό.

- Τι θα αλλάξει κ. Χίο εάν ο λαός θα εκλέγει την πολιτική "γλάστρα" που αποκαλούμε Πρόεδρο; Ουσιαστικά την πρόσφατη πρόταση του Πάνου Καμένου αναπαραγάγετε.

Δεν διαφωνούμε βέβαια με την εκλογή Προέδρου, «από τον λαό και για τον λαό» όπως τονίζατε με έμφαση, αλλά αυτό που θα μας φέρει ποιο κοντά σε μια αληθινή Δημοκρατία στην παρούσα χρονική περίοδο είναι όσα αναφέρουμε παραπάνω σχετικά με την διάκριση των εξουσιών και την λαϊκή συμμετοχή.

Ο Αριστοτέλης μας πληροφορεί σχετικά με τα αρχαία λαϊκά δικαστήρια της Ηλιαίας και την σημασία τους για την Δημοκρατία,
<< Όταν ο λαός γίνεται κύριος της δικαστικής ψήφου, γίνεται κύριος και του πολιτεύματος >>
Φανταστείτε τι θα συμβεί εάν ο λαός γίνει κύριος και της νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας … !

Με καλή προαίρεση και χωρίς καμιά πρόθεση νουθεσίας, σας λέμε ότι αυτό που θα πρέπει να προβάλλεται συνεχώς ως βασικό σύνθημα – εάν θέλετε και εάν είστε αληθινός πατριώτης όπως διατείνεστε – είναι:
 
«Απαιτούμε μεταρρύθμιση του Πολιτεύματος με 
α) Διάκριση Εξουσιών, β) Συμμετοχή Κληρωτών Πολιτών στις διακριτές εξουσίες».
(Τα παραπάνω μπορούν να γίνουν με αναθεώρηση του Συντάγματος και με την διαδικασία της Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης).

Επίσης διαφωνούμε με την κατά καιρούς καλλιέργεια εμφύλιο-πολεμικού κλίματος με "κορώνες" που επιφέρουν διαίρεση της ελληνικής κοινωνίας σε "αριστερούς" και "δεξιούς" γιατί θεωρούμε ότι είναι λίγοι πλέον οι νοητικά "ασθενείς" ή ανόητοι ή αδαείς Έλληνες που παραμένουν σε αριστερό-δεξιά χαρακώματα. Οι μόνοι που ευνοούν την συντήρηση αυτού του διχασμού προς ιδίων όφελος είναι οι πράκτορες του Σιωνισμού (δεν εννοούμε με αυτό τον κ. Στέφανο Χίο).

Για εμάς ένας είναι ο ουσιαστικός διαχωρισμός, < Έλληνες Πολίτες εναντίων ανθελλήνων και εχθρών της χώρας> … και σε πλήρη επέκταση < Ένθεοι της Αγίας Τριάδας εναντίων των σατανιστών της Νέας Τάξης >.

* Σημείωση - Κατ’ εξαίρεση θεωρούμε ότι σίγουρα θα υπάρχουν αρκετοί άθεοι οι οποίοι πιστεύουν στην δύναμη του Καλού ή έχουν προαίρεση προς το Δίκαιο και το Καλό, τους οποίους καλούμε σε κοινό αγώνα.Δημοσίευση λίστας μελών της Μεγάλης Στοάς Αθηνών
Τοποθετούμαστε επίσης σχετικά με το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει μετά την δικαστική απόφαση για αναστολή της δημοσιοποίησης των στοιχείων μελών της Τεκτονικής Μεγάλης Στοάς Αθηνών από την συντακτική ομάδα της Μακελειό Ε.Π.Ε μέσω της εφημερίδας Μακελειό ή και του site makeleio.gr

Η νομική μας ομάδα εξέτασε την προσωρινή δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών και συμπεραίνει ότι εν μέρει είναι σωστή καθώς η δημοσιοποίηση μερικών στοιχείων των μελών της Στοάς όπως ονομάτων και επωνύμων δεν αρκούν καθώς αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει σύγχυση, ταύτιση και εν γένει προβλήματα σε άλλους συνονόματους πολίτες της χώρας. Θα έπρεπε πάραυτα να επιτραπεί η δημοσιοποίηση της λίστας των μελών της στοάς με επιπλέον στοιχεία όπως πατρώνυμο, μητρώνυμο, ημερομηνία γέννησης ή και επαγγελματική ιδιότητα, έτσι ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη διάκριση και ακριβής ταυτοποίηση των μελών από το αναγνωστικό κοινό.

Διαφωνούμε με την αιτιολογία που επικαλούνται οι νομικοί εκπρόσωποι των τεκτόνων της Μεγάλης Στοάς ότι δεν συντρέχει λόγος δημοσίευσης της λίστας των 9.000 ονομάτων και ότι με την δημοσίευση προσβάλλεται η δημόσια ζωή των μελών τους.
Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι «η λίστα των μελών είναι κρυφή, μυστική καθώς δεν αφορά κανέναν, στο τι πιστεύουν και που ανήκουν». Επίσης υπογραμμίζουν ότι είναι  «εσωτερικό ζήτημα» καθώς και ότι η λειτουργία του "φιλανθρωπικού" σωματείου τους «διακρίνεται για την μυστικότητα».

- Τους απαντάμε ότι εσωτερικό ζήτημα μπορεί να είναι οι ενδυμασίες τους, τα τελετουργικά τους ή οι διάφοροι τίτλοι και βαθμοί που αποδίδουν στα μέλη τους αυτοί ή οι παρεμφερείς τεκτονικές οργανώσεις.

Όμως είναι δικαίωμα του ελληνικού λαού να γνωρίζει ποιοι συμμετέχουν σε αυτές τις οργανώσεις και ποιοι είναι οι πραγματικοί στόχοι αυτών των ιδρυμάτων, ειδικά μάλιστα όταν γνωρίζουμε ότι μεγάλη πλειοψηφία της βουλής και της κυβέρνησης είναι παράλληλα μέλη διάφορων Τεκτονικών Στοών.

Όπως μπορεί ο καθένας μας να γνωρίζει τα μέλη και τους σκοπούς του οποιουδήποτε συλλόγου ή σωματείου και κάθε οργανισμού νομικού προσώπου στην Ελλάδα, έτσι απαιτούμε και την πλήρη διαφάνεια των Τεκτονικών ιδρυμάτων, ειδάλλως δικαίως θα τους θεωρούμε ως ύποπτους πιθανών εγκλημάτων πάσης φύσεως.

- Γιατί Κύριοι διατείνεστε ότι θα προσβληθεί η δημόσια ζωή των μελών σας; Εσείς δεν λέτε ότι είσαστε φιλανθρωπικά, κοινωνικά, εμπορικά ή "φιλοσοφικά" σωματεία;
(Εάν είστε κάτι από τα παραπάνω δεν υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος για να κρύβεστε από την ελληνική κοινωνία).

- Μήπως είστε εχθροί του Ελληνικού λαού, του Συντάγματος και της Ελλάδας;

- Μήπως τελικά είστε μια οργάνωση της νεοταξικής Ολιγαρχίας και εχθροί της αληθινής Δημοκρατίας και ένα πολιτικό-κοινωνικό παρακράτος;

Τα παραπάνω ερωτήματα χρήζουν απαντήσεων προς τον ελληνικό λαό και απαιτούμε πλήρη διαφάνεια. Το ζήτημα είναι βαθιά πολιτικό.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα μικρή, στην οποία κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί και η οποία δεν ανέχεται «ένοχα μυστικά» …

"Κυρίες" και "Κύριοι" Ελευθεροτέκτονες, στην ΕΛΛΑΣ ισχύει το απόφθεγμα << ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ >>

Υ.Γ. 1. Κύριοι Τέκτονες μην σκεφτείτε να εφαρμόσετε και σε εμάς ασφαλιστικά μέτρα ή άλλες μεθόδους φίμωσης ή εκφοβισμού γιατί θα βγουν στον αέρα και άλλες λίστες από "αδερφικά" σωματεία σας και - όπως καταλαβαίνετε - θα γίνει "της εκδιδόμενης το κάγκελο" … κάτι που θα συμβεί με πολλαπλές μεθόδους τους οποίους θα αδυνατείτε να ελέγξετε …

Υ.Γ. 2. Κύριε Χίο, λυπούμαστε, αλλά προς ώρας θα αποφεύγουμε να βγαίνουμε στον "αέρα" και στην κάμερα. Όσο η χώρα βρίσκεται υπό καθεστώς κατοχής και μυστικών οργανώσεων είμαστε υποχρεωμένοι και εμείς να λαμβάνουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις μας.

Β.Ηλ. - Πολίτης αληθινής Δημοκρατίας

Επιμέλεια Α.Ο. 


Παγκόσμια Ελληνική Ομάς ΑΚΑΔΗΜΙΑ

* ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Ανθρωπιστικό Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας)


[ Το ΑΚΑΔΗΜΙΑ είναι ένα πανελλήνιο κίνημα και μια κοινή πλατφόρμα ακομμάτιστων και ανιδιοτελών Ελλήνων πολιτών που έχει ως απώτερο στόχο να παραδώσει την εξουσία στον ελληνικό λαό μέσω διενέργειας της Ε’ Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, με άμεση ή σταδιακή εφαρμογή της αληθινής Δημοκρατίας.
Το γνήσια λαϊκό/πατριωτικό ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Ανθρωπιστικό Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας), θα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους, αλλά και στις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, όμως θα αποτελεί ένα σταθερά αποφασισμένο και σκληρό μέτωπο απέναντι σε αυτούς που εσκεμμένα ξεπουλούν την χώρα μας.

Θυμήσου ότι ως υπήκοος, καταναλωτής, τηλεθεατής, ψηφοφόρος, εργαζόμενος ... έχεις περιορισμένα δικαιώματα.

Ως Πολίτης όμως έχεις εκτεταμένο Λόγο, Αξιώσεις, Δικαιώματα και Αξιοπρέπεια που πηγάζουν και καλύπτονται από το Σύνταγμα και τον Νόμο.

Γιατί ο Πολίτης είναι το κράτος, σε μια αληθινή Δημοκρατία !

Το ΑΚΑΔΗΜΙΑ ανήκει - εκ των Αξόνων του - στα ισότιμα μέλη του, όπως ανήκει σε όλους μας - εκ του Συντάγματος - και η πατρίδα μας.

Ήρθε η ώρα να την πάρουμε πίσω !!! ]

Πληροφορίες για τον υπό συγκρότηση πατριωτικό πολιτικό φορέα Α.Κ.Α.ΔΗΜΙΑ (Ανθρωπιστικό Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας) θα βρείτε στους συνδέσμους 1)unitedgreeknation.blogspot.gr, 2) enomeno-elliniko-ethnos.webnode.gr, 3)στην σελίδα στο Facebook, United Greek Nation και 4) στην ομάδα στο Facebook, ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.