Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Λέμε ΌΧΙ σε δημοψήφισμα για την σχέση Κράτους και Εκκλησίας


Αθήνα - Τετάρτη 5/10/16

Ανοικτή Επιστολή προς τον Μακαριότατο αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τον κλήρο και το ποίμνιο της Εκκλησίας της Ελλάδας

Οι παγκόσμιες εξελίξεις είναι ραγδαίες. Η επίθεση των σατανιστών είναι πολυμέτωπη. Βιάζονται να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους προς τον άρχοντα του σκότους που υπηρετούν απροκάλυπτα πλέον προς επιβολή της παγκόσμιας κυβέρνησης του αντίχριστου.
 Η Ελλάδα ως κέντρο του παγκόσμιου πολιτισμού και πηγή της Ορθοδοξίας βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνος». Οι αχυράνθρωποι της κυβέρνησης με την σιωπηρή συγκατάθεση των πάμπολλων φανερών και κρυφών ομοϊδεατών τους στην παράνομη βουλή χτυπούν ξεδιάντροπα την Παιδεία μας με την κατάργηση των θρησκευτικών και σημαντικής ύλης της Ιστορίας μας από τα σχολεία. Δηλαδή εφαρμόζουν πιστά το δόγμα του Σιωνιστή Εβραίου Χ. Κίσινγκερ για πάταξη της παιδείας, της θρησκείας, της γλώσσας, των ηθών και παραδόσεων των Ελλήνων.

Μπρος σε αυτήν την δυσχερή κατάσταση ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προέβη στις παρακάτω δηλώσεις.

«Οποιαδήποτε πρόταση αναθεώρησης του Συντάγματος (άρθρο 110 παρ. 2) απόκειται στην πρωτοβουλία της Βουλής. Επομένως η οποιαδήποτε συζήτηση γύρω από το θέμα αυτό θα γίνει με διακομματική Επιτροπή των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων και όχι με εκπροσώπους της Κυβέρνησης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ιερώνυμος σημειώνοντας στη συνέχεια ότι αυτό συμβαίνει αφενός «επειδή μόνη η Βουλή έχει την αναθεωρητική αρμοδιότητα» και αφετέρου «επειδή τα θέματα σχέσεων Ορθόδοξης Εκκλησίας και Ελληνικού Κράτους έχουν σημασία δομική και ιστορική για την πορεία του ελληνικού Έθνους και δεν μπορούν να επιλυθούν χωρίς συζήτηση με το σύνολο των κοινοβουλευτικών δυνάμεων, που εκπροσωπούν τον Ελληνικό λαό».

- Προσωπικά λέγω αλλά και λέμε ως κίνημα ότι οι κοινοβουλευτικές δυνάμεις δεν εκπροσωπούν ουσιαστικά τον ελληνικό λαό. Ποτέ δεν το έκαναν. Εκπροσωπούσαν και εκπροσωπούν τα στενά κομματικά τους συμφέροντα τα οποία συνάδουν με αλλότριες και αντίχριστες δυνάμεις. 
Οι σχέσεις εκκλησίας και κράτους είναι διασφαλισμένες από τις βασικές διατάξεις του Συντάγματος (άρθρο 3), οι οποίες είναι αδιαπραγμάτευτες. Μόνο με νέα Συντακτική Εθνοσυνέλευση δύναται να αναθεωρηθούν μερικώς οι βασικές διατάξεις με προσθήκη άρθρων ή παραγράφων που θα συμπληρώνουν τις υπάρχουσες, κάτι όμως που δεν θα πρέπει να συμβεί υπό το παρόν ξενόδουλο, ανθελληνικό και ολιγαρχικό καθεστώς της μεταπολίτευσης.

- Παρακάτω παραθέτω την συνέχεια των δηλώσεων του Σεβασμιότατου.

« Η Εκκλησία, η οποία οφείλει να ορίζει τις σχέσεις της προς την Πολιτεία με όρους κοινωνίας και όχι με όρους ιδεολογίας, δεν γνωρίζει τον όρο «χωρισμός» στην πνευματική της αποστολή, αφού δεν μπορεί να τον εφαρμόσει στην κοινωνία, έστω και αν επιβληθεί μονομερώς από την Πολιτεία με ιδεολογικούς όρους, γι αυτό την οριστική απάντηση στο ζήτημα αυτό τη δίνει πάντοτε, ‘’θάττον η βράδιον’’ ο ίδιος ο ευλαβής ελληνικός λαός. Η Εκκλησία κατά την άποψή μου δεν πρέπει να ζητήσει ποτέ τον χωρισμό από το λαό της, γιατί αυτό επιδιώκεται. Εκεί αποβλέπει το εγχείρημα.
Η Εκκλησία υπήρξε, είναι και θα υπάρχει μάνα αυτού του λαού με ότι αυτό σημαίνει. Η Πολιτεία, αν το θελήσει και έχει την συγκατάθεση αυτού του λαού, ας το επιχειρήσει τηρώντας βεβαίως τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει απέναντι της Εκκλησίας και τις σχετικές συμβάσεις »

- Τι υπονοείται όμως με την τελευταία υπογραμμισμένη παράγραφο; Μήπως ότι η Πολιτεία θα μπορούσε να διεκπεραιώσει δημοψήφισμα για να ορίσει εκ νέου τις σχέσεις εκκλησίας και κράτους;

Εμείς ως κίνημα αληθινής Δημοκρατίας θα έπρεπε να ξεκινήσουμε τους χορούς και τα πανηγύρια μετά από την παραπάνω δήλωση γιατί ο Μακαριότατος αποδεικνύεται δημοκράτης. Προκρίνει την λαϊκή βούληση, σέβεται την αρχή της λαϊκής κυριαρχίας, υποστηρίζει την Δημαρχία αντί της Ολιγαρχίας ή Μοναρχίας !

Αμ δε …. Προβληματιζόμαστε και λυπούμαστε για την παραπάνω δήλωση και εξηγούμαστε γιατί.

Α) Τι ισχύ και πόση νομιμότητα θα μπορούσε να έχει ένα δημοψήφισμα στην εποχή της γερμανικής κατοχής του ’40 – ’44 ή στην επταετία της χούντας ή παρομοίως στις μέρες μας όπου κυριαρχεί ένα ολιγαρχικό καθεστώς παραβατών του Συντάγματος;
Άλλωστε στο πρόσφατο δημοψήφισμα της 5ης  Ιουλίου του 2015 έγραψαν το αποτέλεσμα στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. (Τώρα όμως θα μπορούσαν πολύ άνετα να νοθεύσουν το αποτέλεσμα προ κειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους).

Β) Σε τι δημοψήφισμα και ποιάς Πολιτείας να συμμετάσχουμε όταν πολλοί πολιτικοί ταγοί μας όπως ο Αργύρης Ντινόπουλος, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, η Ντόρα Μπακογιάννη, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Γιάννης Μπουτάρης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Βασίλης Καπερνάρος, ο Κυριάκος Βελόπουλος κ.α. δηλώνουν στυγνά ότι θα συνεργασθούν με τον διάβολο για να «σώσουν» την Ελλάδα;
Δεν είναι απλές δηλώσεις αυτές, αλλά πιθανότατα ομολογία πίστης και υποταγής προς τον «έξω από εδώ». Δηλώνουν ευθαρσώς και κυριολεκτικά ότι είναι διατεθειμένοι να υπηρετήσουν με βουλιμία τον διάβολο. ( σχετικός σύνδεσμος εδώ -- https://www.youtube.com/watch?v=4gLsKJqx3_w )

Γ) Γνωρίζουμε πόσοι αλλόθρησκοι και αλλόφυλοι έχουν αποκτήσει παρανόμως πολιτικά δικαιώματα ή ιθαγένεια κάτι που ίσως θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα;

Δ) Γνωρίζουμε τι εντολές θα λάβουν οι δούλοι των κομμάτων (τα κομματόσκυλα δηλαδή) από τους αφέντες τους (τους αρχηγούς των κομμάτων και πέρα και πάνω από αυτούς δηλαδή);
 Όμως γνωρίζουμε σίγουρα ότι η πλειοψηφία των κομμάτων της βουλής είναι διαπλεκόμενα και φίλα προσκείμενα προς την Ολιγαρχία/Μοναρχία και πάντως όχι προς την αληθινή Δημοκρατία και το Ελληνικό Έθνος.

Δημοψήφισμα θα πρέπει να διοργανώσουμε όταν η έννομη τάξη και η Δημοκρατία θα έχει αποκατασταθεί.

1) Όταν υπάρξει σαφής διάκριση των 3 εξουσιών και οι Έλληνες γηγενείς έχουν άμεση συμμετοχή σε αυτές (Εκτελεστική, Νομοθετική, Δικαστική).
2) Όταν η Ελληνική Βουλή θα απαρτίζεται από έλληνες κληρωτούς πολίτες και όχι από (σχεδόν μόνιμους) επαγγελματίες βουλευτές που υπηρετούν τις διάφορες κομματικές εταιρίες.
3) Όταν το πολιτικό δικαίωμα θα αποδίδεται μόνον σε αυτούς τους γηγενείς που είναι υπέρ της αληθινής Δημοκρατίας.
4) Όταν θα στερούνται τα πολιτικά δικαιώματα από τα εγγεγραμμένα μέλη των κομμάτων, δηλαδή των αμετανόητων οπαδών και δούλων της Κλεπτοκρατίας/Ολιγαρχίας.
5) Όταν θα υπάρχουν σαφείς όροι για την ανάληψη των διαφόρων αξιωμάτων όπως ηλικιακοί, εκπαιδευτικοί, φυλετικοί, θρησκευτικοί και αντίστοιχες απαγορεύσεις όπως η μη συμμετοχή σε λέσχες Τεκτόνων, σε παραθρησκευτικές οργανώσεις, τυχόν ποινικές εκκρεμότητες ή καταδίκες, εξαρτησιογόνα πάθη όπως αλκοολισμός, ναρκωτικά, τζόγος κτλ.

Όμως ακόμα και μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας το πρώτο μέλημα μας θα είναι οι σχέσεις εκκλησίας και κράτους; Δεν έχουμε άλλα θέματα και προβλήματα άμεσης προτεραιότητας για να λύσουμε; 
Ενδεικτικά αναφέρω ορισμένα όπως α) τον λογιστικό έλεγχο για το παράνομο εξωτερικό χρέος, β) την απόδοση ευθυνών προς πάσα κατεύθυνση για το έγκλημα κατά του ελληνικού λαού και της χώρας, γ) την αναθεώρηση του Συντάγματος (οι βασικές διατάξεις θα πρέπει να παραμείνουν αναλλοίωτες), δ) την αναστολή ή κατάργηση των ιδιωτικοποιήσεων των Δ.Ε.Κ.Ο, ε) τις παράνομες ελληνοποιήσεις, στ) το μεταναστευτικό κ.α.

Μακαριότατε Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε, με όλο το θάρρος και την ταπεινότητα που με διακατέχει θα ήθελα και θα θέλαμε από εσάς να μην νομιμοποιείτε άλλο το παράνομο, ανθελληνικό και αντίχριστο μεταπολιτευτικό καθεστώς.

Αγαπητοί Χριστιανοί και πατριώτες έφτασε η ώρα που πέφτουν οι μάσκες και τα ψεύτικα προσωπεία. Ήρθε η ώρα να δηλώσουμε όλοι τα φρονήματα μας, τις αξίες μας, το ήθος μας και κυρίως την Πίστη μας. Είναι η ώρα πλέον να επιλέξουμε φανερά το στρατόπεδο στο οποίο ανήκουμε. Είτε με τον Χριστό θα είμαστε, είτε με τον Μαμωνά …

Η ιστορία θα μας κρίνει όλους για τις πράξεις μας αλλά κυρίως ο Μέγας Κριτής και παντογνώστης Ιησούς Χριστός !

Ι.Χ.Ν.

Γ. Π. – μέλος στο κίνημα αληθινής Δημοκρατίας


[ Το ΑΚΑΔΗΜΙΑ είναι ένα πανελλήνιο κίνημα και μια κοινή πλατφόρμα ακομμάτιστων και ανιδιοτελών Ελλήνων πολιτών που έχει ως απώτερο στόχο να παραδώσει την εξουσία στον ελληνικό λαό μέσω διενέργειας της Ε’ Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, με άμεση ή σταδιακή εφαρμογή της αληθινής Δημοκρατίας.
Το γνήσια λαϊκό/πατριωτικό ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Ανθρωπιστικό Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας), θα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους, αλλά και στις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, όμως θα αποτελεί ένα σταθερά αποφασισμένο και σκληρό μέτωπο απέναντι σε αυτούς που εσκεμμένα ξεπουλούν την χώρα μας.
Θυμήσου ότι ως υπήκοος, καταναλωτής, τηλεθεατής, ψηφοφόρος, εργαζόμενος ... έχεις περιορισμένα δικαιώματα. 
Ως Πολίτης όμως έχεις εκτεταμένο Λόγο, Αξιώσεις, Δικαιώματα και Αξιοπρέπεια που πηγάζουν και καλύπτονται από το Σύνταγμα και τον Νόμο.
Γιατί ο Πολίτης είναι το κράτος, σε μια αληθινή Δημοκρατία !
Το ΑΚΑΔΗΜΙΑ ανήκει - εκ των Αξόνων του - στα ισότιμα μέλη του, όπως ανήκει σε όλους μας - εκ του Συντάγματος - και η πατρίδα μας.  
Ήρθε η ώρα να την πάρουμε πίσω !!! ]


Πληροφορίες για τον υπό συγκρότηση πατριωτικό πολιτικό φορέα Α.Κ.Α.ΔΗΜΙΑ (Ανθρωπιστικό Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας) θα βρείτε στους συνδέσμους 1)unitedgreeknation.blogspot.gr, 2) enomeno-elliniko-ethnos.webnode.gr, 3)στην σελίδα στο Facebook, United Greek Nation και 4) στην ομάδα στο Facebook, ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.