Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Μήνυμα προς τους εργαζόμενους των Μ.Μ.Ε (Έψιλον, STAR, MEGA, ALPHA) και Ε.Τ.Ι.Τ.Α.

Αθήνα - 3/9/2016


Ολοκληρώθηκε η σκηνοθετημένη φαρσοκωμωδία του πλειστηριασμού των τηλεοπτικών αδειών και σύντομα θα έχουμε μια ποιο ξεκάθαρη εικόνα για τα νέα επιχειρηματικά σχήματα που τελικά θα διαμορφωθούν.

Εμείς θεωρούμε ότι το "ανακάτωμα της τράπουλας" γίνεται και για να ξεφύγουν κάποιοι από τους ιδιοκτήτες/μετόχους από την βαριά ευθύνη της συνενοχής τους σε σχέση με την τεχνητή οικονομική κρίση που έχει επιβληθεί στην χώρα μας και τον ποινικό κίνδυνο που μπορεί να τους επιφέρει.
Δηλαδή λέμε ότι η κυβέρνηση Σύριζα/ΑΝ.ΕΛ ανέλαβε – πέραν των άλλων – και το "ξέπλυμα" του τηλεοπτικού πεδίου, όπως πράττει και για πολλές άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, για αυτό άλλωστε προωθήθηκε από τα γνωστά ξένα κέντρα στην κορυφή της πολιτικής εξουσίας.

Οι επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις αναφέρουν ότι συγκεντρώθηκε από τις πλειοδοτήσεις συνολικά ένα ποσόν της τάξης των 246 εκ. ευρώ. Εμείς θα κρατήσουμε επιφυλάξεις σχετικά με τα χρήματα που τελικώς θα κατατεθούν καθώς δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στις ενέργειες μιας κυβέρνησης αναξιόπιστων και υποκριτών. Όπως και να έχει πάντως τα λεφτά αυτά θα σταλούν στην τρόικα για την αποπληρωμή του παράνομου χρέους και κανένα ουσιαστικό όφελος δεν θα έχει ο ελληνικός λαός.


Επίσης θα θέλαμε να μάθουμε τι θα συμβεί με τα 700.000.000 εκατ. ευρώ περίπου που χρωστούν το Μega, ο Ψυχάρης, ο Μπόμπολας, ο Βαρδινογιάννης και ο Κοντομηνάς εάν κλείσουν τελικά το κανάλια Mega και STAR.


Δυστυχώς όμως λόγω των παραπάνω αγοραπωλησιών και μυστικών συμφωνιών θα υπάρξουν και "παράπλευρες" απώλειες καθώς το νέο τηλεοπτικό σκηνικό αφήνει σε αβεβαιότητα περίπου 2000 εργαζόμενους των τηλεοπτικών καναλιών που αναμένεται να κλείσουν (Έψιλον, STAR, MEGA, ALPHA) και οι οποίοι είναι πολύ δύσκολο να απορροφηθούν στην πλειοψηφία τους από τα νέα ιδιοκτησιακά καθεστώτα, αλλά και αν συμβεί αυτό σίγουρα θα έχει μισθολογικές επιπτώσεις καθώς θα υπογραφούν νέες μειωμένες συμβάσεις εργασίας.

Βέβαια δεν λησμονούμε ότι όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι ήταν – ή τουλάχιστον μια σημαντική πλειοψηφία τους – που είχαν την ευθύνη της προετοιμασίας των προπαγανδιστικών εκπομπών που εξυπηρετούσαν αλλότριες τοκογλυφικές και ανθελληνικές δυνάμεις, είτε με την ηχοληψία, είτε κρατώντας την κάμερα για το κάθε έμμισθο "παπαγαλάκι" της Τρόικας όπως ο Ευαγγελάτος, η Τρέμη, ο Πρετεντέρης, η Σπυράκη, ο Οικονομέας, ο Καμπουράκης, ο Σρόιτερ και τόσοι άλλοι μελλοντικά υπόδικοι "Γκεμπελίσκοι" …


Βέβαια η ευθύνη κατανέμεται αναλογικά με βάση την αρμοδιότητα του καθενός αλλά εσείς δεν ήσασταν που στηρίζατε τις κυβερνήσεις των σκληρών μέτρων και μνημονίων που συντελούσε σε έναν καταφανέστατο και τεχνητό οικονομικό πόλεμο ενάντια στον ελληνικό λαό ;
Εσείς δεν στηρίζατε τους "μονόδρομους" της εκάστοτε κυβέρνησης και της Τρόικας γιατί σε αντίθετη περίπτωση υποτίθεται ότι θα επιστρέφαμε στην "εποχή των δεινοσαύρων";

Όλα αυτά με την απλή δικαιολογία της υπαλληλικής υποχρέωσης και της διάσωσης του "ιερού" σας μισθού;

Πόσο ιερός μπορεί να είναι ένας "ματωμένος" μισθός ; (ήδη έχουν αυτοκτονήσει περισσότεροι από 6.000 Έλληνες και υπάρχουν περισσότεροι από 1.700.000 άνεργοι. Χωρίς να υπολογίζουμε και τους πολυάριθμους εργαζόμενους με μισθούς πείνας).

- Ουσιαστικά ένα αντίτιμο συνδιαλλαγής με τον εχθρό ήταν ο μισθός αυτός. Σε τι μπορεί να διαφέρει επί της ουσίας αυτός ο μισθός από τις μισθώσεις των συνεργατών της Γερμανικής κατοχής του ’40 και των προδοτικών κυβερνήσεων Τσολάκογλου και Ράλλη ; Στην τελική αποτίμηση μήπως και στην αξία της "επιβράβευσης";

Μπορεί – προς το παρόν τουλάχιστον – ο πόλεμος απέναντι στον ελληνικό λαό να εκτυλίσσεται με οικονομικά μέσα και μεθόδους, αλλά αυτό δεν αλλάζει τους βασικούς στόχους των επίδοξων κατακτητών. Στον πόλεμο – κάθε μορφής – είτε συντάσσεσαι με τους εχθρούς, είτε με την πατρίδα σου.


Και το γεγονός ότι αυτός ο μισθός καλύπτει κάποιες βασικές ανθρώπινες ανάγκες δεν αποτελεί πάραυτα τροχοπέδη; Πως και για πόσο καιρό θα σε σώσει ένας μισθός όταν γνωρίζεις ότι σύντομα θα διαμελισθεί η χώρα σου από τους πιστωτές αλλά και θα κατοικηθεί – βάση σχεδίου – από αλλοεθνείς; Τι αξία έχει να μπορείς να δώσεις σήμερα στο παιδί σου π.χ. ένα i phone ή ένα i pad, όταν αύριο θα είναι καταδικασμένο σε οριστική σκλαβιά και πενία;


Ο μισθός είναι ιερός μόνον όταν διαβιούμε σε ένα κράτος δικαίου και συμμετέχουμε συλλογικά ως εργαζόμενοι και ως Πολίτες στην ευημερία και στην ισορροπημένη και υγιή ανάπτυξη του.
Σε μια Μπανανία και Ολιγαρχία δωσίλογων δεν υπάρχει καμία ιερότητα, αλλά απλώς μια άναρχη και μάταιη μάχη επιβίωσης των δούλων που την απαρτίζουν… των κάθε λογής δούλων …


Δεν είστε άμοιροι ευθυνών γιατί εσείς έχετε ένα ισχυρό όπλο στα χέρια σας που είναι η πανελλαδικής εμβέλειας δύναμη του ήχου και εικόνας. Την αλήθεια αναμένουμε από εσάς και όχι την παραποίηση και την παραπληροφόρηση.  Η αντικειμενική ενημέρωση είναι υποχρέωση σας.


Ασφαλώς υπάρχουν λαμπρές εξαιρέσεις ανάμεσα σας, αλλά και δεν ευθύνεστε άμεσα εσείς για την σημερινή κατοχή. Η έμμεση ευθύνη βαραίνει και άλλους κλάδους εργαζομένων όπως της οικονομικής διεύθυνσης, της ασφάλειας, της δικαιοσύνης, του ευρύτερου δημοσίου … αλλά εν τέλη βαραίνει το σύνολο του ελληνικού λαού. Γιατί όλοι μας – λίγο έως πολύ – έχουμε επιτρέψει την προδοσία και την κατάλυση της νομιμότητας και του Συντάγματος.

Άλλωστε σε όλους τους κλάδους λίγοι είναι οι χαφιέδες και τα κομματόσκυλα που παρασέρνουν ή κατευθύνουν και τους υπόλοιπους σε μια κοινή συμπεριφορά και νοοτροπία. Αυτό πιθανόν να συνέβη και σε εσάς. Παρασυρθήκατε μάλλον …

Κάντε τώρα και εσείς την δική σας αυτοκριτική και αλλάξτε στάση ζωής. Θα είστε σε μόνιμη εξάρτηση με την κάθε κομματική παράταξη ή εργοδοσία που θα σας υπόσχεται εργασία υπό καθεστώς διαχρονικής δουλείας ή θα γίνετε και εσείς Πολίτες μιας αληθινής Δημοκρατίας και στην οποία θα έχετε των πρώτο λόγο στην διακυβέρνηση της χώρας και του ελπιδοφόρου και ευοίωνου μέλλοντος σας;

Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές. Είτε θα συσπειρωθείτε με τον μαχόμενο ελληνικό λαό και θα αντισταθείτε στους ντόπιους επίορκους πολιτικούς και τους ξένους τοκογλύφους κατακτητές, είτε θα σταθείτε απέναντί του και θα λάβετε την χλεύη, την απαξίωση και ίσως την ανεξέλεγκτη αντίδραση του.

Στον πόλεμο, ουδέτεροι δεν υπάρχουν.


Το A.Κ.Α.ΔHMIA σας θεωρεί – καταρχήν – ως μέλη της κοινωνίας των Ελλήνων Πολιτών και θα συμπαρασταθεί στον αγώνα σας με κάθε δυνατό μέσον προς δικαίωση σας. Το κίνημα μας έχει ως βασική αρχή την συμπαράσταση στους αγώνες της πληττόμενης ελληνικής κοινωνίας και την καταγγελία και αντίσταση ενάντια στους βαρόνους και υποτακτικούς των τοκογλύφων που επιδιώκουν να λεηλατήσουν την πατρίδα μας.


Εμείς θα κάνουμε το χρέος μας απέναντι στην πατρίδα και στην ελληνική κοινωνία – κάντε και εσείς το δικό σας !

Η Ελλάδα, μας αφορά όλους !
  
A.O. (μέλος του ΑΚΑΔΗΜΙΑ)

[ Το ΑΚΑΔΗΜΙΑ είναι ένα πανελλήνιο κίνημα και μια κοινή πλατφόρμα ακομμάτιστων και ανιδιοτελών Ελλήνων πολιτών που έχει ως απώτερο στόχο να παραδώσει την εξουσία στον ελληνικό λαό μέσω διενέργειας της Ε’ Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, με άμεση ή σταδιακή εφαρμογή της αληθινής Δημοκρατίας.


Το γνήσια λαϊκό/πατριωτικό ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Ανθρωπιστικό Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας), θα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και στις οικογένειες τους, αλλά και στις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους, όμως θα αποτελεί ένα σταθερά αποφασισμένο και σκληρό μέτωπο απέναντι σε αυτούς που εσκεμμένα ξεπουλούν την χώρα μας.Θυμήσου ότι ως υπήκοος, καταναλωτής, τηλεθεατής, ψηφοφόρος, εργαζόμενος ... έχεις περιορισμένα δικαιώματα. Ως Πολίτης όμως έχεις εκτεταμένο Λόγο, Αξιώσεις, Δικαιώματα και Αξιοπρέπεια που πηγάζουν και καλύπτονται από το Σύνταγμα και τον Νόμο.


Γιατί ο Πολίτης είναι το κράτος, σε μια αληθινή Δημοκρατία !Το ΑΚΑΔΗΜΙΑ ανήκει - εκ των Αξόνων του - στα ισότιμα μέλη του, όπως ανήκει σε όλους μας - εκ του Συντάγματος - και η πατρίδα μας.  
Ήρθε η ώρα να την πάρουμε πίσω !!! ]Πληροφορίες για τον υπό συγκρότηση πατριωτικό πολιτικό φορέα Α.Κ.Α.ΔΗΜΙΑ (Ανθρωπιστικό Κίνημα Αληθινής Δημοκρατίας) θα βρείτε στους συνδέσμους 1) www.unitedgreeknation.blogspot.gr 2) www.enomeno-elliniko-ethnos.webnode.gr, 3) στην σελίδα στο Facebook, United Greek Nation και 4) στην ομάδα στο Facebook, ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.